Šrifto dydis:
Spalva:
Paveikslėliai:

Mėnesio archyvas: 2024 m. balandžio mėn.


PROFESINĖS ENERGETIKŲ DIENOS MINĖJIMO ŠVENTĖJE APDOVANOTI UAB ,,BIRŠTONO ŠILUMA“ DARBUOTOJAI

 

2024 m. balandžio 18 d. Trakuose Užutrakio dvaro sodyboje vyko Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos (LŠTA) organizuojamas renginys skirtas energetikos dienai paminėti, kurio metu buvo pagerbiami ir apdovanoti šilumos sektoriuje dirbantys ir savo profesionalumu pasižymintys darbuotojai. Tarp apdovanotųjų buvo ir UAB ,,Birštono šiluma” darbuotojai:

 

Direktoriaus pavaduotojas Raimundas Sabonis buvo apdovanotas šilumos energetiko garbės ženklu, kurį įteikė Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos valdybos pirmininkas Tomas Garasimavičius. Šiuo apdovanojimu siekiama pagerbti ir paviešinti Lietuvos ir pasaulio visuomenei šalies šilumos ūkio sektoriaus įvairių pakopų darbuotojus ir specialistus, išsiskiriančius savo iniciatyva, kūrybiškumu, sugebėjimu efektyviai dirbti individualiai ir komandoje, sąžiningumu ir pasišventimu savo profesijai, nusipelniusius aukšto pripažinimo ir pagarbos.

 

Apskaitos technikas Ramualdas Dapkus buvo apdovanotas Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos tarybos padėkos raštu už ilgametį, ypatingai atsakingą būsto šildymo sistemų priežiūrą, karšto vandens sutrikimų šalinimą ir už visišką atsidavimą darbui. Apdovanojimą įteikė LŠTA prezidentas Valdas Lukoševičius.

 

Džiaugiamės, kad Birštono miesto šilumos tiekimo įmonėje dirba profesionalumu ir didele patirtimi šilumos ūkyje pasižymintys darbuotojai.

 

Administracijos informacija